Misiune

MISIUNEA Fabricii de Combustibil Nuclear este de a fabrica  combustibil nuclear tip CANDU in conditii de maxima siguranta, eficienta economica, grija fata de oameni si mediul inconjurator.

VIZIUNEA NOASTRA este sa fim recunoscuti ca parteneri egali in „familia” fabricantilor de combustibil nuclear tip CANDU prin calitatea si performantele tehnico-economice ale produsului fabricat.

VALORILE care ne reprezinta si care sustin politicile, obiectivele si procedurile FCN sunt:

Siguranta – Securitatea nucleara este preocuparea constanta a activitatilor noastre

Grija fata de mediul inconjurator– Sa nu afectam prin contaminare radioactiva apa, solul si aerul

Eficienta –Sa valorificam resursele disponibile astfel incat sa obtinem un cost de fabricatie comparabil cu cel realizabil la producatori similari.

Competitivitatea –In comportarea in exploatarea a combustibilului, sa ne plasam la nivelul corespunzator celor mai performanti fabricanti de combustibil tip CANDU – 6 .

Tehnicitate – Sa dezvoltam, optimizam, consolidam un flux tehnologic bazat pe echipamente si tehnologii aliniate la nivelul mondial din domeniu

Grija fata de personal – Sa asiguram conditii de munca astfel incat sa fie nu fie periclitate securitatea si sanatatea, sa selectam si sa formam o forta de munca   definita prin  calitati moral- profesionale

X