Currently set to Index
Currently set to Follow

NUCLEARELECTRICA

Dezvoltarea durabila a SNN si sustenabilitatea proiectelor noastre de dezvoltare pe termen lung sunt in stransa legatura cu dezvoltarea, educarea, informarea si cresterea comunitatiilor in care activam si a intregi tari.

Planificam, actionam si raportam in mod responsabil.

Operare sustenabila

Productia de energie pentru anul 2020

Energie curata

De la punerea in functiune si pana in prezent, prin functionarea celor doua unitati nucleare de la Cernavoda, s-a evitat eliberarea in atmosfera a

Anual, prin operarea unitatilor nucleare de la Cernavoda, se evita eliberarea in atmosfera a

Doza medie anuala pentru lucratorii cu doze inregistrabile comparat cu limita legala a dozei (20 mSv).

170
milioane tone de CO2
12
milioane tone de CO2

Programul de monitorizare a mediului inconjurator la CNE Cernavoda

Anual se preleveaza aproximativ 1200 probe din 115 locatii, pentru determinarea radioactivitatii mediului in zona CNE Cernavoda, masurate zilnic. Conditiile mediului inconjurator la Cernavoda sunt nemodificate comparative cu cele anterioare demararii constructiei centralei nucleare.

Managementul deseurilor radioactive

Stocarea deseurilor radioactive solide sau solidificate este asigurata pentru toata perioada de exploatare a centralei in conditii de securitate si pastrare optime, pe amplasamentul CNE Cernavoda.

Securitate nucleara

Securitatea nucleara este prioritatea de top la CNE Cernavoda. Operam responsabil zi de zi, dupa principia solide de Securitate nucleara. De la punerea in functiune a unitatilor nucleare de la Cernavoda, nu au avut loc evenimente sau incidente care sa puna in pericol securitatea nucleara, personalul, populatia sau mediul.
Declaratia de Securitate nucleara

Declaratia non-financiara

Raportarea non-financiara este elaborata in conformitate cu Directiva 2014/95/UE a Parlamentului European si Consiliului, pe baza Ghidului privind raportarea informatiilor nefinanciare (2017/C215/01) si contine informatii nefinanciare si informatii privind diversitatea activitatilor companiei, relevante, utile si aplicabile unui producator de energie nucleara cum este S.N. Nuclearelectrica S.A., exemplificate prin indicatori de performanta care sa permita tuturor categoriilor de public interesate, o comparare a rezultatelor relevante anual, prin raportare la politicile, procedurile si autorizatiile aplicabile si utilizate de SNN.

SNN si tinerii

Acordam o importanta deosebita atragerii, pregatirii si retinerii fortei de munca inalt calificate. Viziunea noastra pe termen lung este: Angajament pentru excelenta. Actiune pentru rezultate.

Te invitam sa o impartasesti cu noi!

Program de burse SNN

Program de internship

SNN si comunitatea

Ne implicam in programe de sustenabilitate pentru comunitatea locala dar si in proiecte puntuale cu impact asupra unui numar mare de oameni.

Programul Social de Urgenta pentru imbunatatirea conditiilor de viata pentru Cernavoda

Responsabilitate social corporatista

Planurile noastre de afaceri sunt legate indisolubil de dezvoltarea economica si sociala a comunitatilor in care activam si a intregii tari. Ne dorim tineri bine pregatiti care vor sa ramana in Romania, oameni educati si informati, scoli si spitale dotate dupa standarde modern. Si ne implicam in aceste directii.

  • Dotam laboratoarele de fizica si chimie
  • Dotam spitalul din Cernavoda
  • Spatii de joaca si recreere in Cernavoda

Proiecte

Ne implicam in proiecte punctuale in domeniul educatiei, informarii publice, dezvoltarii talentelor, ajutorarii categoriilor defavorizate. Incercam sa aducem o contributie pentru ca doar impreuna putem imbunatati viata de zi cu zi.

X