Currently set to Index
Currently set to Follow

Investitia SNN in educatie

16 nov.

Investitia SNN in educatie

Investiția în educație este foarte importantă pentru noi și încercăm să contribuim cât mai mult în acest domeniu, atât prin parteneriatele pe care le avem cu instituții de învățământ și ONG-uri, cât și prin propriile noastre programe educaționale și de formare.

Tocmai de aceea, ca parte a valorii şi direcţiei strategice Empatie şi Responsabilitate, în 2021 suntem partenerii Asociației Inspiraction în demararea proiectului online „Creștem digital și vocațional”, adresat elevilor din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Cernavodă. Prin acest proiect educațional în care investim suma de 60.000 lei, ne dorim să venim în sprijinul copiilor în a-și alege profilul de liceu în funcție de personalitatea, talentele, valorile, abilitățile și interesele lor, pentru că alegerea liceului și profilului acestuia este un pas esențial pentru o carieră de succes.

Tot pentru a contribui la dezvoltarea generației de mâine, avem un parteneriat în 2021 cu Asociația Bookland pentru organizarea Conferințelor Bookland. Contribuim cu suma de 50.000 lei pentru ca aceste conferințe să ajungă la cât mai mulți tineri. Scopul Conferințelor Bookland este de a le prezenta tinerilor poveștile de viață și de carieră ale unor profesioniști, pentru a-i motiva pe elevi să își dezvolte cunoștințele și abilitățile, să se autodepășească și să identifice mai ușor oportunitățile.

Pentru că știm cât de important este ca un elev să facă alegeri informate, ne-am implicat alături de Fundația Leaders în proiectul „Ora de carieră” pentru a-i ajuta pe copii să-și descopere vocația și să ia cele mai bune decizii cu privire la viitorul lor profesional. 45 de elevi de liceu din Cernavodă, București și Pitești vor lua parte la acest proiect.

X