Currently set to Index
Currently set to Follow

Proiecte realizate impreuna cu Primaria Cernavoda

16 nov.

Proiecte realizate impreuna cu Primaria Cernavoda

Ca parte a valorii şi direcţiei strategice a Nuclearelectrica, Empatie şi Responsabilitate, investiția în orașul Cernavodă este o prioritate pentru noi pentru îmbunătățirea condițiilor de trai din comunitate. Astfel, în 2021 investim suma de 5.000.000 lei în proiecte care vizează această zonă.

Până în prezent avem demarate următoarele proiecte împreună cu Primăria Cernavodă:

  • Susținerea costurilor necesare pentru reabilitarea sălii de sport Club Axiopolis Cernavodă, modernizarea terenurilor de sport, înlocuirea acoperișului sălii de sport și înlocuirea suprafețelor de joc de pe terenurile de sport. Investiția noastră în acest proiect este de 950.000 lei.
  • Susținerea costurilor necesare pentru consolidarea corpului C al Liceului Axiopolis Cernavodă, cu scopul stopării degradării clădirii și oferirii de condiții adecvate de studiu elevilor. La acest proiect contribuim cu suma de 1.200.000 lei.
  • Susținerea costurilor necesare pentru achiziționarea și montajul ansamblurilor de joacă pentru copii la Grădinița nr. 4 Cernavodă și Grădinița nr. 5 Cernavodă, pentru înlocuirea vechilor echipamente de joacă (degradate și învechite) cu unele noi, realizate conform standardelor în vigoare privind securitatea jucăriilor. Suma totală investită în acest proiect este de 820.000 lei.

X