Currently set to Index
Currently set to Follow

Parteneriatul SNN cu Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești

16 nov.

Parteneriatul SNN cu Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești

La Nuclearelecrica, credem cu tărie că este responsabilitatea noastră să creștem noile generații și să le oferim toate condițiile pentru a se dezvolta și a avea carierele pe are și le doresc.

Tocmai de aceea, ca parte a valorii si direcţiei noastre strategice Empatie şi Responsabilitate, ne-am implicat într-un proiect de reabilitare și digitalizare a bibliotecii din cadrul Colegiului Național „Zinca Golescu” din Pitești – programul „ElectroLibrary” dezvoltat chiar de elevii colegiului.

Deoarece biblioteca arăta la fel ca în urmă cu 30 de ani și existau mulți tineri care nu apreciau valoarea cărților, un grup de elevi a regândit modul în care biblioteca funcționează. Aceștia au realizat o bază de date electronică pentru înregistrarea cărților, un registru digital pentru elevi și au refăcut planul de amenajare a cărților, creând și un spațiu destinat lecturii.

Toate acestea au presuspus, de fapt, un proiect de reabilitare gândit până în cele mai mici detalii cu ajutorul unui plan de proiect realizat 3D și 2D împreună cu un arhitect. Pentru ca acest proiect de reamenajare a bibliotecii, care include și o componentă digitală, să poată deveni realitate, Nuclearelectrica a contribuit cu 17.000 lei și a impactat peste 1330 elevi anual.

X