Currently set to Index
Currently set to Follow

Parteneriatul SNN cu Liceul Teoretic Ion Barbu din Pitești

16 nov.

Parteneriatul SNN cu Liceul Teoretic Ion Barbu din Pitești

În anul 2020 a fost important să fim alături de sistemul educațional și să sprijinim învățământul online, pentru ca niciun copil să nu fie exclus.

Ca parte a valorii si direcţiei strategice Empatie şi Responsabilitate, Nuclearelectrica s-a implicat în susținerea, prin sponsorizare, a costurilor necesare pentru achiziționarea echipamentelor electronice necesare desfășurării procesului instructiv-educativ în contextul școlii online (laptopuri și tablete grafice), în cadrul Liceului Teoretic Ion Barbu din Pitești. Proiectul a adus o comunicare mai bună între elevi și cadrele didactice și un act de predare-învățare mai fluent. Echipamentele au fost utilizate de 730 de elevi din clasele IX-XII.

Pandemia de COVID 19 a afectat puternic actul educațional și a pus multe familii în dificultate, date fiind costurile achiziționării unor echipamente potrivite pentru desfășurarea cursurilor online. Nuclearelectrica s-a implicat activ, oferind o mână de ajutor pentru a asigura această tranziție spre învățământul online, concentrându-se pe zonele învecinate obiectivelor nucleare (Pitești, Cernavodă, Medgidia, Constanța) dar și pe alte zone din țară, unde posibilitățile sunt limitate.

Am investit 80.000 lei și am impactat 730 de elevi.

X