Personalul CNE Cernavoda

Actionam cu consecventa pentru a realiza o politica viabila de resurse umane si am reusit:

Sa construim la CNE Cernavoda un colectiv format din personal relativ tanar si motivat, constient de importanta misiunii sale, increzator in viitor, capabil sa actioneze la nivelul standardelor profesionale aplicabile in organizatiile de prestigiu din clubul producatorilor de energie electrica prin procedee nucleare.

resurse 1

Sa obtinem o pondere optima intre personalul cu experienta provenit din centrale conventionale, angajat dupa o selectie riguroasa si care s-a adaptat la sistemul de lucru din centrala nucleara si personalul tanar, care s-a dezvoltat numai la CNE Cernavoda. Ambele categorii de personal au beneficiat de pregatire specifica pentru a raspunde cerintelor centralei.

resurse 2

Sa avem o echipa de conducere caracterizata prin dinamism, un puternic sentiment de apartenenta si de dorinta de progres organizational, deschisa la idei noi. Echipa este adepta unui stil de management participativ si are in componenta personal cu experienta in proiect, cu pregatire extensiva in centrale nucleare din strainatate si cu experienta acumulata prin programe de copilotare alaturi de personal specializat din centrale nucleare similare.

resurse 3

X