Currently set to Index
Currently set to Follow

Resurse Umane

shutterstock_96602209Caracteristicile tehnologiei de producere a energiei electrice prin procedee nucleare, diferite semnificativ fata de alte sectoare industriale, impun cerinte speciale, atat in plan tehnic, organizatoric, cat si in ceea ce priveste personalul. Pentru acest motiv, la CNE Cernavoda au fost definite politici si principii clare care guverneaza toate procesele si activitatile specifice zonei de resurse umane si au fost stabilite reguli concrete de aplicare a acestora, toate fiind formalizate in documente ale centralei (proceduri de lucru).

Politica de Resurse Umane a organizatiei, elaborata cu respectarea legislatiei aplicabile raporturilor de munca, se constituie intr-un sistem integrat si este in concordanta cu obiectivele, strategiile, politicile generale si misiunea CNE Cernavoda de a produce energie electrica si termica, în conditii de securitate nucleara si eficienta economica pe intreaga durata de viata a proiectului.

Efectul direct, scontat si obtinut prin transpunerea in practica a politicii de resurse umane consta in asigurarea personalului necesar pentru acoperirea cerintelor actuale si de perspectiva ale organizatiei. In acest scop eforturile CNE Cernavoda sunt canalizate cu prioritate pe doua directii si anume:

  • Mentinerea in organizatie a personalului cu experienta si calificare in activitati cu specific nuclear si cresterea perfomantelor acestuia, prin programe adecvate de motivare.
  • Compensarea pierderilor inerente in viata oricarei organizatii prin atragerea de personal bine instruit, cu sau fara experienta in activitate si formarea acestuia pentru lucrul in centrala nucleara, prin actiuni de recrutare, selectie, angajare, pregatire teoretica si practica.

Telefon: 0241 801245

X