Productie

Misiunea principala a Directiei de Productie este producerea de energie electrica si termica in mod eficient, in conditii de siguranta pentru personal, instalatii si mediul inconjurator.

  • Intretinerea este efectuata de catre sau sub directa supraveghere a personalului care poseda calificarea pe deplin aplicabila sarcinilor ce urmeaza a fi efectuate.
  • Personalul cauta indrumarea adecvata inainte de a trece la lucru, atunci cand pot sa apara conditii nesigure sau neasteptate.
  • Personalul Directiei transmite cu precizie informatii corecte in timpul transferurilor de responsabilitate.
  • Personalul identifica si urmareste actiunile corective referitoare la performantele umane si deficientele centralei cu scopul de a mentine performantele echipamentelor si conditia materiala..
  • Lucrarile de intretinere sunt autorizate corespunzator, controlate si documentate. Documentatia include suficiente detalii despre conditiile cum s-a gasit si cum s-a lasat ale echipamentelor si despre munca desfasurata.
  • Activitatile sunt efectuate in concordanta cu proceduri, instructiuni si desene controlate. Aceste documente prevad instructuni si detalii adecvate, sunt precise din punct de vedere tehnic si sunt folosite consecvent pentru a efectua intretinerea intr-o maniera sigura, corecta si eficienta.

Testele postmentenanta si testele de punere in functiune dupa modificari sunt efectuate atunci cand sunt cerute, rezultatele sunt revizuite si sunt luate actiuni corective dupa cum este necesar, inainte ca echipamentul sa fie redat pentru exploatare.

X