Strategie si viziune

Pentru urmatorii cinci ani este esentiala consolidarea functiilor interne pentru a mentine rezultatele CNE Cernavoda in topul CNE din lume si pentru a demonstra capacitatea de a mentine un ritm sustinut de imbunatatire a culturii organizationale, singura modalitate de a genera in organizatie comportamentele individuale care sa plaseze performanta centralei la nivelul excelentei nucleare. Comportamentele adecvate la nivel organizational si implicit la nivel individual reprezinta cheia care va face ca rezultatele de excelenta nucleara in conditii de eficienta economica sa fie durabile pe termen lung.

Directiile de dezvoltare 2018 – 2022 ne arata unde trebuie sa ajungem dar mai ales cum va trebui sa ne comportam pentru a realiza acest lucru.

Tactica va ramane in esenta aceeasi: cele cinci directii de dezvoltare cunoscute si indicatorii de performanta care sa ne arate permanent cum vom evolua in toata aceasta perioada de cinci ani in raport cu celelalte centrale de top din lume.

Suntem determinati pentru a atinge si aceste noi obiective majore. Avem nevoie in continuare de un leadership pragmatic la toate nivelurile in organizatie si, mai mult ca oricand, de angajamentul personal la nivelul fiecaruia dintre angajatii nostri.

“Diferenta intre bun si excelent este data in final de performanta individuala”.

Angajamentul personal, Lucrul in echipa, Integritatea si Respectul raman principiile etice care ne vor guverna in continuare, iar masura in care cat mai multi dintre noi vor actiona conform comportamentelor asteptate descrise in acest document va influenta decisiv succesul nostru in continuare.

 

 

X