Currently set to Index
Currently set to Follow

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

14 sept.

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

SOCIETATEA NAȚIONALĂ NUCLEARELECTRICASucursala Fabrica de Combustibil Nuclear Pitești  titular al proiectului ,, Achizitie echipament de tocat si brichetat span de Zircaloy-4”,  anunță publicul interesat asupra  luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluare de impact asupra mediului, fara evaluare adecvata si fara evaluare a impactului asupra corpurilor de apa” , de catre Agentia pentru Protectia Mediului Arges, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,, Achizitie echipament de tocat si brichetat span de Zircaloy-4” propus a fi  amplasat în orașul Mioveni, str. Campului, nr.1, județul Argeș.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Arges cu sediul in Pitesti, str. Egalitatii, nr.50, judetul Arges, in zilele de luni –joi  intre orele 8:00 – 16:00 si vineri intre orele 8:00-13:00 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare la sediul APM Arges, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Arges.

 

 

Comments are closed.

X