Currently set to Index
Currently set to Follow

Anunt public privind dezbaterea publica

3 aug.

Anunt public privind dezbaterea publica

S.N.NUCLEARELECTRICA SA, prin Suc.CNE Cernavoda  anunţă publicul interesat asupra depunerii Raportului privind Impactul asupra Mediului (RIM)   si  a Raportului de Securitate(RS)   pentru proiectul “Lucrări de construire a instalației de detritiere apă grea” (CTRF) propus a fi amplasat în oraș Cernavodă, str. Medgidiei, nr.2 (Platforma CNE), județul Constanța, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, inclusiv  în context transfrontalier.

Tipul deciziei posibile luate de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor (MMAP) poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

RIM si RS  pot fi consultate la sediul MMAP din mun. Bucuresti, Bld.Libertatii, nr.12, sector 5,  în zilele de luni-joi între orele 8:30 – 17:00, vineri între orele 8:30 – 14:00 şi la sediul Centrului de Informare din oras Cernavodă, str.Unirii, bloc R4b, parter, judet Constanta, în zilele de luni pana vineri, între orele 08.30-15.00.

Documentele  menţionate sunt  disponibile  şi la următoarea adresa  de internet :  http://www.mmediu.ro/articol/lucrari-de-construire-a-instalatiei-de-detritiere-apa-grea/3022 si pot fi descarcate mai jos:

Raportul privind impactul asupra mediului (RIM)

Raportul de Securitate (RS)

Anexele Raportului de Securitate (RS)

Dezbaterea publică a Raportului privind Impactul asupra Mediului si  a Raportului de Securitate va avea loc in sala Casei de Cultura  Cernavoda, oras Cernavoda, str.Ovidiu, nr.11, în data de 13 septembrie 2022, începând cu orele 15.00.

Participarea la dezbaterea publica se va putea realiza si online, prin aplicatia MS Teams, toți cei care doresc să participe activ la dezbaterea publică online (exprimare puncte de vedere, întrebări etc.) se pot înscrie, ca participanți, la adresa de email Dezbatere.CTRF@nuclearelectrica.ro. Termenul limită pentru înscriere este 09 septembrie 2022, ora 17:00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din mun. Bucuresti, Bld.Libertatii, nr.12, sector 5,  și pe adresa de e-mail evaluare.impact@mmediu.ro  până la data de 13 septembrie 2022.

Comments are closed.

X