Currently set to Index
Currently set to Follow

Anunt public privind decizia etapei de incadrare (titularul proiectului)

8 feb.

Anunt public privind decizia etapei de incadrare (titularul proiectului)

Societatea Națională Nuclearelectrica SA, titular al proiectului ”Retehnologizarea Unității 1 a CNE Cernavodă și extinderea Depozitului Intermediar de Combustibil Ars cu module de tip MACSTOR 400”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP), în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Retehnologizarea Unității 1 a CNE Cernavodă și extinderea Depozitului Intermediar de Combustibil Ars cu module de tip MACSTOR 400”, propus a fi amplasat în județul Constanța, oraș Cernavodă, str. Medgidiei nr. 2.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul MMAP din bld. Libertății nr. 12, sector 5, București, în zilele de luni – joi, între orele 8:30 – 17:00 și vineri între orele 8:30 – 14:30, precum şi la următoarea adresă de internet www.mmediu.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

  1. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul MMAP din bld. Libertății nr. 12, sector 5, București și pe adresa de e-mail: evaluare.impact@mmediu.ro , în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

 

 

Comments are closed.

X