Procedura de reautorizare a Unitatii 2 a CNE Cernavoda

15 sept.

Procedura de reautorizare a Unitatii 2 a CNE Cernavoda

Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare – CNCAN, deruleaza in momentul de fata procedura de reautorizare a Unitatii 2 a CNE Cernavoda.

Una din etapele procedurii de autorizare o constituie procesul de informare a publicului, proces reglementat de prevederile normei CNCAN NSN-25 “Privind transparenta decizionala in procesul de autorizare al instalatiilor nucleare”. Aceasta norma are drept scop stabilirea cadrului necesar in care publicul larg poate sa beneficieze de posibilitati adecvate de a participa efectiv in procesul decizional de autorizare al instalatiilor nucleare.

In acest context atat pe site-ul titularului de autorizatie, S.N. Nuclearelectrica S.A., cat si pe site-ul CNCAN, se posteaza in vederea dezbaterii publice, rezumatul documentuluiRaport de securitate nucleara pentru Unitatea 2 de la Cernavoda” .

Toate partile interesate, pot transmite comentarii, opinii, observatii cu privire la continutul documentului pina pe data de 25.09.2020, pe adresa de e-mail relatii.publice@cncan.ro, cu mentiunea “Pentru consultarea publica privind autorizarea Unitatii 2 a CNE Cernavoda

Pagina de coperta

Raport securitate nucleara Unitatea 2

Comments are closed.

X