Lansarea procedurii de selectare de investitori pentru realizarea proiectului “Unitatile 3 si 4 CNE Cernavoda”

27 aug.

Lansarea procedurii de selectare de investitori pentru realizarea proiectului “Unitatile 3 si 4 CNE Cernavoda”

Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. (“SNN”) informeaza actionarii, investitorii si publicul ca, in data de 27.08.2014, initieaza procedura competitiva de selectare de investitori pentru realizarea proiectului “Unitatile 3 si 4 CNE Cernavoda” (“Proiectul”), in conformitate cu Strategia de continuare a Proiectului aprobata in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor SNN din data de 22.08.2014.

Avand in vedere gradul inalt de specializare tehnologica a Proiectului, cerintele de bonitate/capabilitate financiara, experienta operationala si comerciala si capabilitatea tehnologica si manageriala pentru dezvoltarea si construirea Proiectului, prima etapa a procedurii de selectie consta in calificarea investitorilor interesati pe baza Documentatiei de Calificare depuse, conform instructiunilor de pe site-ul SNN. In urma indeplinirii cerintelor de calificare, investorii vor avea acces la infomatii detaliate cu privire la Proiect. Ulterior, acestia vor fi invitati sa depuna Scrisori de Intentie (insotite de documentatia de sustinere a intentiei), acestea urmand a fi evaluate in vederea stabilirii Investitorului Selectat pentru desfasurarea de negocieri in vederea infiintarii Societatii de Proiect, la care sa fie transferata valoarea investitiei SNN in Energonuclear S.A..

Mai multe informatii cu privire la procedura de selectare de investitori pentru realizarea Proiectului pot fi accesate pe site-ul SNN la adresa www.nuclearelectrica.ro.

Director General

Daniela Lulache

Comments are closed.

X