Numirea in functie a noului Director General al SN Nuclearelectrica SA

14 mai

Numirea in functie a noului Director General al SN Nuclearelectrica SA

Conform procesului de recrutare a candidatilor-membri in Consiliul de Administratie al SN Nuclearelectrica SA, initiat de Ministerul Economiei prin OPSPI, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor SN Nuclearelectrica SA din data de 25 aprilie 2013, au fost numiti membrii Consiliului de Administratie al companiei, in conditiile prevazute de OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

La recomandarea comitetului de nominalizare, prin vot unanim, Consiliul de Administratie nou desemnat al SN Nuclearelectrica SA a numit in functia de Director General/Administrator Executiv al SN Nuclearelectrica SA pe doamna Daniela Lulache, conform Hotararii nr. 8 din 30 aprilie 2013.

Mandatul de Director General  intra in vigoare la data de 15 mai 2013, odata cu definitivarea formalitatilor de inregistrare la Oficiul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Doamna Daniela Lulache este de profesie economist, fiind absolventa a Academiei de Studii Economice si a numeroase cursuri de specialitate, cu o experienta bogata in management financiar, detinand functii de conducere cu atributii  complexe atat in sectorul privat, cat si in cel de stat.

De asemenea, domnul Ionel Bucur a fost confirmat in functia de Director al centralei nuclearoelectrice CNE Cernavoda, devenind, astfel, cel de-al doilea Administrator Executiv al SN Nuclearelectrica SA.

Intregul proces de recrutare a candidatilor-membri in Consiliul de Administratie s-a realizat cu asistenta consultantului Quest Advisors, firma selectata in prealabil de catre OPSPI.

Biroul de presa

SN Nuclearelectrica SA

Comments are closed.

X