Informare cu privire la renuntarea la Procedura pentru Selectia Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vanzare de Actiuni emise de SNN SA

16 mai

Informare cu privire la renuntarea la Procedura pentru Selectia Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vanzare de Actiuni emise de SNN SA

Societatea Nationala Nuclearelectrica SA Bucuresti, cu sediul in Str. Polona nr. 65, sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal 010494, a dat publicitatii, in data de 12 aprilie 2012, anuntul privind intentia lansarii unei Oferte Publice Primare de Vanzare de Actiuni, reprezentand 10% din capitalul social existent al Societatii, in aplicarea prevederilor Legii nr. 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si unele masuri adiacente si a Hotararii de Guvern nr. 39/2012 pentru aprobarea strategiei de privatizare a Societatii Nationale Nuclearelectrica SA Bucuresti si selectia Intermediarului autorizat pentru intermedierea acestei Oferte Publice Primare de Vanzare de Actiuni, cu termen limita de depunere oferte de intermediere data de 21 mai 2012, ora 10:00.
Societatea Nationala Nuclearelectrica SA Bucuresti anunta prin prezentul anunt renuntarea la Procedura pentru Selectia Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vanzare de Actiuni emise de Societatea Nationala Nuclearelectrica SA Bucuresti, declansata prin anuntul publicitar din data de 12 aprilie 2012.

Decizia de renuntare la procedura in curs a fost determinata de semnalele venite din partea unor societati de servicii financiare si institutii de credit privind conditiile deosebite necesare formarii unor parteneriate care sa indeplineasca rolul de intermediar pentru listarea la bursa a unei companii dintr-un domeniu atat de specific.

Procedura va fi relansata in cel mai scurt timp, avand in vedere necesitatea respectarii termenului angajat cu organismele internationale pentru derularea ofertei publice primare, respectiv sfarsitul lunii decembrie 2012. 

Comments are closed.

X