Comunicat de presa – rezultatul Adunarilor Generale ale Actionarilor din 30 mai 2013

30 mai

Comunicat de presa – rezultatul Adunarilor Generale ale Actionarilor din 30 mai 2013

SN Nuclearelectrica SA anunta ca astazi, 30 mai 2013, au avut loc intruniri ale Adunarii Generale a Actionarilor (AGA).

Astfel, in cadrul Adunarilor Ordinare si Extraordinare ale Actionarilor au fost supuse aprobarii:

  1. Limitele generale ale indemnizatiei fixe care se va acorda prin contract de mandat Directorului General si celorlati directori numiti in conditiile Art. 143 din Legea nr. 31/1990 si contractul cadru de administratie care urmeaza a fi incheiat intre membrii Consiliului de Administratie si SN Nuclearelectrica SA.  Ambele subiecte vor fi supuse aprobarii intr-o AGA ulterioara, avand in vedere faptul ca sunt in continuare in discutie detalii aferente acestora.
  2. Bugetul de Venituri si Cheltuieli al SN Nuclearelectrica SA pe anul 2013.
  3. Continuarea accelerată a procesului de derulare a Ofertei Publice Primare SNN si promovarea ofertei in randul investitorilor din SUA.
  4. Contractarea de servicii juridice de consultanta, de asistenta si/sau de reprezentare pre/post listare si cu privire la pregatirea si organizarea societatii in vederea admiterii la tranzactionare la BVB, inclusiv servicii juridice specializate pentru promovarea ofertei in SUA.
  5. Modificarea Actului Constitutiv al societatii ca urmare a continuarii procesului de derulare a Ofertei Publice Primare SNN si de pregatire a societatii in vederea admiterii la tranzactionare la BVB, in sensul adaptarii la cerintele legislative ale pietei de capital.

Biroul de presa

SN Nuclearelectrica SA

Comments are closed.

X