Anunt cu privire la procesul de selectare a Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vânzare de Acţiuni emise de Societatea Naţională Nuclearelectrica S.A.

22 oct.

Anunt cu privire la procesul de selectare a Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vânzare de Acţiuni emise de Societatea Naţională Nuclearelectrica S.A.

Procesul de selectare a Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vânzare de Acţiuni emise de Societatea Naţională Nuclearelectrica S.A.

 În cadrul procesului de selectare a Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vânzare de Acţiuni nou emise ca urmare a unei majorari de capital social reprezentând 10 % din capitalul social existent al Societăţii Naţionale Nuclearelectrica S.A. Bucureşti, derulată de către societate sub coordonarea Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizarii în Industrie, şi admiterea la tranzacţionare a acţiunilor acestei societăţi în sisteme de tranzacţionare administrate de Bursa de Valori Bucureşti S.A., au fost analizate, evaluate şi punctate cele  două oferte depuse de:

  • Consorţiul format din WOOD & Company Financial Services a.s. Cehia (lider de sindicat) şi SSIF INTERCAPITAL INVEST SA

şi

  • Consorţiul format din SSIF SWISS CAPITAL SA (lider de sindicat) şi SC BT SECURITIES SA,

iar oferta Consorţiului format din SSIF SWISS CAPITAL SA (lider de sindicat) şi SC BT SECURITIES SA a fost declarată câştigătoare, acesta fiind declarat ofertant selectat.

Activitatea Consorţiului format din SSIF SWISS CAPITAL SA (lider de sindicat) şi SC BT SECURITIES SA va începe după semnarea şi intrarea în vigoare a Scrisorii de angajament.

Comments are closed.

X