Nuclearelectrica-premiul pentru cel mai performant management

23 nov.

Nuclearelectrica-premiul pentru cel mai performant management

Finmedia a premiat joi, 17 noiembrie 2011, la Hotel Intercontinental din Bucureşti, în cadrul celei de-a 11-a ediţii a Galei România Top 100 Companii, cele mai performante societăţi din ţara noastră, pe baza rezultatelor înregistrate anul trecut.

Astfel Nuclearelectrica, cu trei ani consecutivi de performante, a obtinut premiul pentru cel mai performant management.

Pentru informarea dvs, trecem in revista principalele realizari ale companiei din ultimii 3 ani:

– in 2009, Unitatea 1 – CNE Cernavoda a ocupat pozitia 1 in topul centralelor CANDU din lume, cu un factor mediu de capacitate de 100,1% si locul locul 12 din numarul total de 436 reactoare nucleare in exploatare.
– in 2010, conform Agentiei Internationale pentru Energie Atomica de la Viena, centrala nucleara de la Cernavoda, se plaseaza pe primul loc in lume dintr-un total de 440 de unitati, in ceea ce priveste coeficientul de disponibilitate in energie cu valoare de 93,5%.

– in 2011, potrivit celor mai recente statistici WANO, care au luat in considerare 422 de unitati nucleare in operare pe ultimii trei ani, Unitatea 1 se situeaza pe pozitia a cincea, iar Unitatea 2, pe locul 30. Conform acelorasi statistici, Unitatile 1 si 2 se gasesc pe locurile 1 (Unitatea 1) si 7 (Unitatea 2), dintr-un total de 176 unitati nucleare in operare in Europa.

Comments are closed.

X