Currently set to Index
Currently set to Follow

Program burse SNN 2021

BURSA TANARULUI NUCLEARIST

ENERGIE PENTRU GENERATIA DE MAINE

SNN a ales sa valorifice industria nucleara, proiectele noastre strategice pe termen lung si, in esenta, viitorul energetic al Romaniei prin valorificarea tinerilor din Romania!

Energia nucleara este parte a mix-ului decarbonarii, este parte esentiala din programul de tranzitie pentru un mediu curat si este, in egala masura, un factor major de crestere economica si a generatiilor viitoare.

Ceea ce noi ne dorim este asiguram o noua generatie de specialisti, sa valorificam la maxim potentialul tau, pasiunea ta pentru industria energetica si nucleara, sa iti oferim sprijin in cariera, motivatie, proiecte, un viitor!

Ceea ce noi oferim deja si ne propunem sa dezvoltam are un puternic impact economic, social si de mediu:

Citeste mai mult

Calendar inscrieri

No event found!

Oferta, conditii si inscriere

Vrem 51 de bursieri! 

Bursierii din mediul universitar si scoala profesionala ce vor fi selectati de catre S.N. Nuclearelectrica S.A., vor incheia contracte de acordare a bursei in acord cu prevederile legale aplicabile in materie, vor efectua practica profesionala asistata de specialistii SNN si  vor avea posibilitatea sa se angajeze in cadrul SNN, in functie de locurile de munca disponibile pentru o perioada de minim 5 ani.

Ce oferim?

  • 41 de burse de studiu in suma de 2300 lei brut/luna pentru studenti din anii universitari 2021-2022 si 2022-2023 si pentru 10 elevi ai invatamantului preunivesitar profesional
  • Efectuarea programelor de practica profesionala in cadrul SNN asistata de specialistii SNN
  • Posibilitatea obtinerii unui loc de munca in cadrul SNN dupa absolvirea studiilor

Ce cautam?

Tineri curiosi in domeniile STEM, ambitiosi si motivati care urmaresc o cariera intr-un domeniu de top in Romania. Ne intereseaza domeniile: Inginerie energetica si tehnologii nucleare, Automatica, Mecatronica, Chimie, Energetica, Inginerie Economica. Inscrie-te direct pe site-ul SNN in perioada 15.09.2021 – 15.10.2021 depunand o scrisoare de intentie si recomandari de la profesorii tai si asteapta vesti de la noi.

Citeste mai mult

Persoana de contact

Liviu Radu, Sef Departament Resurse Umane

Telefon: 021.203.82.52

X