Currently set to Index
Currently set to Follow

Program burse SNN

Nuclearelectrica valorifica industria nucleara, proiectele noastre strategice pe termen lung si, in esenta, viitorul energetic al Romaniei prin valorificarea tinerilor din Romania! Energia nucleara este parte a mix-ului decarbonarii, este parte esentiala din programul de tranzitie pentru un mediu curat si este, in egala masura, un factor major de crestere economica si a generatiilor viitoare.

Ceea ce noi ne dorim este sa asiguram o noua generatie de specialisti, sa valorificam la maxim potentialul tau, pasiunea ta pentru industria energetica si nucleara, sa iti oferim sprijin in cariera, motivatie, proiecte, un viitor!

Ceea ce noi oferim deja si ne propunem sa dezvoltam are un puternic impact economic, social si de mediu:

  • 10 milioane tone de CO2 evitate anual prin funcţionarea Unităților 1 şi 2 echivalează cu:
    • aceeași cantitate de CO2 emisă de toate autoturismele din Muntenia și din centrul României într-un an
  • Contribuţia energiei nucleare în totalul producţiei de energie, la nivel naţional: 18%, iar în totalul producţiei de energie fără emisii de CO2, la nivel naţional: 33%
  • 2.500 locuri de muncă generate direct si 9000 locuri de muncă generate de industrie
  • 5,7 miliarde EURO contribuția în PIB la nivel de industrie nucleară în Romania
  • 10 milioane lei și peste 5 milioane de români impactați anual în proiecte în beneficiul comunității

In prezent, suntem aproximativ 2500 in echipa. Am crescut impreuna, ne-am format impreuna si reprezentam cu mandrie unul dintre cei mai performanti operatori nucleari la nivel global!

Pentru ca te dorim alaturi de noi, am lansat Programul de burse pentru studenti „Tanarul Nuclearist”, editia 2023, prin care acordam burse pentru studentii de la programele de licenta si master ale universitatilor acreditate in Romania. Cuantumul bursei de studiu este de 3000 lei/luna.

La Nuclearelectrica le oferim tinerilor din Romania oportunitati de dezvoltare a carierei intr-o companie romaneasca cu o pozitie de lider regional prin dezvoltarea proiectelor strategice pe care le avem. In plus, Romania, prin cele doua reactoare de la CNE Cernavoda, ocupa locul 1 si 3 la nivel global din aproximativ 440 reactoare in operare. Este meritul echipei care lucreaza zi de zi la cele mai inalte standarde de excelenta profesionala. Acordarea burselor de studiu are ca scop identificarea acelor tineri dedicati, pasionati, dornici de a-si construi o cariera in industria nucleara, un domeniu care ofera stabilitate, provocari profesionale si foarte multe oportunitati de dezvoltare pe temen lung.

Vino alaturi de noi!

Vino sa fii tu cel care opereaza Unitatile 3 si 4 sau cel care dezvolta proiectul reactoarelor modulare mici!

X