Currently set to Index
Currently set to Follow

Program burse SNN

Nuclearelectrica valorifica industria nucleara, proiectele noastre strategice pe termen lung si, in esenta, viitorul energetic al Romaniei prin valorificarea tinerilor din Romania! Energia nucleara este parte a mix-ului decarbonarii, este parte esentiala din programul de tranzitie pentru un mediu curat si este, in egala masura, un factor major de crestere economica si a generatiilor viitoare.

Ceea ce noi ne dorim este asiguram o noua generatie de specialisti, sa valorificam la maxim potentialul tau, pasiunea ta pentru industria energetica si nucleara, sa iti oferim sprijin in cariera, motivatie, proiecte, un viitor!

Ceea ce noi oferim deja si ne propunem sa dezvoltam are un puternic impact economic, social si de mediu:

  • 10 milioane tone de CO2 evitate anual prin funcţionarea Unităților 1 şi 2 echivalează cu:
    • aceeași cantitate de CO2 emisă de toate autoturismele din Muntenia și din centrul României într-un an
  • Contribuţia energiei nucleare în totalul producţiei de energie, la nivel naţional: 18%, iar în totalul producţiei de energie fără emisii de CO2, la nivel naţional: 33%
  • 2.500 locuri de muncă generate direct si 9000 locuri de muncă generate de industrie
  • 5,7 miliarde EURO contribuția în PIB la nivel de industrie nucleară în Romania
  • 10 milioane lei și peste 5 milioane de români impactați anual în proiecte în beneficiul comunității

In prezent, suntem aproximativ 2500 in echipa. Am crescut impreuna, ne-am format impreuna si reprezentam cu mandrie unul dintre cei mai performanti operatori nucleari la nivel global!

Pentru ca te dorim alaturi de noi, am lansat Programul de burse pentru studenti „Tanarul Nuclearist”, editia 2023, prin care acordam 50 de burse pentru studentii de la programele de licenta si master ale universitatilor acreditate in Romania. Cuantumul bursei de studiu este de 3000 lei brut/luna.

Ne dorim sa le oferim tinerilor oportunitati de cariera intr-o companie romaneasca cu proiecte majore de investitii care reprezinta o provocare pentru orice profesionist la inceput de drum. Prin acordarea acestor burse dorim sa ii identificam pe acei tineri dedicati, pasionati, dornici sa isi construiasca o cariera in industria nucleara. Acestia vor avea astfel posibilitatea sa se formeze profesional in centrala nuclearoelectrica de la Cernavoda, care este recunoscuta la nivel international pentru operarea la standarde de excelenta.

Vino alaturi de noi!

Vino sa fii tu cel care opereaza Unitatile 3 si 4 sau cel care dezvolta proiectul reactoarelor modulare mici!

X