Currently set to Index
Currently set to Follow

Marian Șerban

Romeo Urjan

Domnul Marian Serban este absolvent al Facultatii de Fizica, Universitatea Bucuresti si este doctor  in Inginerie Industriala si Management.

Domnul Marian Serban are o experienta de 38 de ani in industria nucleara, din care 34 de ani la CNE Cernavoda si 4 ani ca Director Strategie Operare Industrie Nucleară la World Association of Nuclear Operators -WANO, centrul din Londra.

In cei 34 de ani de experienta la CNE Cernavoda, domnul Marian Serban a fost inginer si coordonator de securitate nucleara, Director Adjunct si Director General pentru punerea in functiune a Unitatii 1 CNE Cernavoda, Director de centrala Unitatea 1, Director CNE Cernavoda, Director General Adjunct SN Nuclearelectrica SA.

Domnul Marian Serban are expertiza in operare, securitate nucleara si management al instalatiilor nucleare si o vasta experienta operationala in industria nucleara dobandita prin implicarea directa in numeroase organizatii internationale: Agentia Internationala pentru Energie Atomica, Candu Owner’s Group, World Association of Nuclear Operators, Institute of Nuclear Power Operations.

X