Currently set to Index
Currently set to Follow

Programul de vizitare

In conformitate cu Instructiunea nr. 160923/24.02.2016, accesul in obiectivele, sectoarele si locurile care prezinta importanta deosebita pentru protectia informatiilor clasificate este interzis persoanelor din afara SNN, fara detinerea unei autorizatii eliberare de ORNISS.

Pentru persoanele care nu detin o autorizatie speciala ORNISS, la CNE Cernavoda pot fi vizitate simulatorul sau obiectivele exterioare.

Programul de vizitare a simulatorului sau a obiectivelor exterioare se deruleaza pentru reprezentantii institutiilor, organizatiilor, scolilor, liceelor, universitatilor (maxim 30 de persoane/grup), cu exceptia perioadelor in care se efectueaza opriri planificate, misiuni, inspectii etc.

Program de vizitare simulator sau obiective exterioare ale CNE Cernavoda

Conform procedurilor interne, in timpul misiunilor internationale sau de pregatire/desfasurare a opririlor planificate nu se efectueaza vizite.

Pentru initierea unei actiuni de vizitare a simulatorului sau a obiectivelor exterioare CNE Cernavoda este necesara transmiterea unei Scrisori de Intentie (cu minim 30 zile lucratoare inainte de data solicitata), in atentia domnului Director CNE Cernavoda, care sa contina urmatoarele informatii:

  • Nume si prenume
  • Serie si numar Carte de Identitate sau Pasaport
  • Institutia reprezentata
  • Scopul vizitei si perioada propusa

prin adresa de email corespondenta@nuclearelectrica.ro sau prin fax, la numarul +40 241 239.266.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa contactati Grupul Comunicare, Relatii Publice si Promovarea Brandului de Angajator:

Tel: +40 241 801 312, in zilele lucratoare, intre orele 07:30-16:00.

Tel: +40 241 801 602, in zilele lucratoare, intre orele 07:30-16:00.

X