Finalizarea procesului de recrutare si selectie a Directorului Financiar al SNN SA

3 feb.

Finalizarea procesului de recrutare si selectie a Directorului Financiar al SNN SA

SN Nuclearelectrica SA anunta finalizarea procesului de recrutare si selectie a Directorului Financiar in conformitate cu prevederile art. 2, pct. 5 si art. 35 din Ordonanta de Urgenta 109/2011 privind guvernanta corporativa si art. 143 din Legea 31/1990.

Conform art. 35 (4) din  Ordonanta de Urgenta 109/2011 privind guvernanta corporativa, Comitetul de Nominalizare al SN Nuclearelectrica SA a fost asistat in procesul de recrutare si selectie de un expert independent, Quest Advisors. La recomandarea Comitetului de Nominalizare, Consiliul de Administratie a decis numirea in functia de Director Financiar a domnului Mihai Darie incepand cu data de 1 februarie 2014.

Mihai Darie este de profesie economist, fiind absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si detine o diploma Executive Master of Bussiness Administration (EMBA). De asemenea, este membru ACCA-UK si Chartered Financial Analyst (CFA).

Mihai Darie are o experienta de peste 14 ani in domeniul financiar, incluzand pozitii de conducere cu atributii complexe, atat in companii private cat si de stat.

Mihai Darie – CV

Comments are closed.

X