Alegere membru nou CA SNN SA

24 dec.

Alegere membru nou CA SNN SA

Nuclearelectrica informeaza ca in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor intrunita in data de 23 decembrie 2013, conform punctului 3 de pe ordinea de zi si anume, numirea membrilor Consiliului de Administratie al societatii prin aplicarea metodei votului cumulativ, ca urmare a exercitarii dreptului de vot al actionarilor, a fost ales un  nou membru al Consiliului de Administratie in persoana domnuluiSebastian Gabriel Tcaciuc, fiind reconfirmati urmatorii membri CA: Alexandru Sandulescu, Alexandru Alexe, Daniela Lulache, Ionel Bucur, Carmen Radu, Dan Popescu.

Candidatura domnului Sebastian Gabriel Tcaciuc a fost propusa de actionarul Fondul Proprietatea.

Prin metoda votului cumulativ, fiecare actionar are dreptul de a-si atribui voturile cumulate uneia sau mai multor persoane propuse pentru a fi alese in Consiliul de Administratie.

Voturile cumulate sunt obtinute in urma inmultirii voturilor detinute de catre orice actionar, potrivit participarii la capitalul social, cu numarul membrilor care urmeaza sa formeze Consiliul de Administratie.

Dupa exprimarea votului, candidatii care obtin cele mai multe voturi cumulate in cadrul adunarii generale a actionarilor, vor forma Consiliul de Administratie.

Membrii Consiliului de Administratie in functie la data adunarii generale care nu sunt reconfirmati prin vot cumulativ, sunt considerati revocati din functie prin hotararea adunarii generale.

Comments are closed.

X