Procedura selectie noi investitori pentru CNE Cernavoda – Untiatile 3 si 4

5 oct.

Procedura selectie noi investitori pentru CNE Cernavoda – Untiatile 3 si 4

Societatea  Nationala  NUCLEARELECTRICA  SA

Bucuresti ROMANIA

solicita

OFERTE ANGAJANTE

SN NUCLEARELECTRICA SA cauta potentiali investitori pentru a deveni actionari in Compania de Proiect (EnergoNuclear), infiintata in martie 2009, cu scopul de a dezvolta, construi si opera Unitatile 3 si 4 de la Centrala Nucleara de la Cernavoda. Noile unitati vor folosi tehnologia de tip CANDU6 cu o capacitate instalata de cel putin 720 MW fiecare. In prezent structura actionariatului EnergoNuclear este: SN Nuclearelectrica SA (84,65%) ArcelorMittal Galati (6,2%) si ENEL Investment Holding BV(9,15%). SN Nuclearelectrica S.A. intentioneaza sa vanda o parte din actiunile pe care le detine catre potentiali investitori.

Potentialii investitori pot fi companii de utilitati,  mari consumatori de electricitate, vanzatori de energie en gros sau cu amanuntul, fonduri de investitii, institutii financiare si de creditare (inclusiv banci) si in general orice companie mare care indeplineste cerintele cuprinse in procedura de selectare si care isi exprima interesul in acest proiect.

Potentialii investitori trebuie sa semneze acorduri de confidentialitate anterior furnizarii catre acestia de informatii economice si financiare mai detaliate despre Proiect. Forma Acordului de Confidentialitate este postata pe website-ul S.N. Nuclearelectrica S.A. www.nuclearelectrica.ro . Documentele referitoare la proiect, inclusiv descrierea procesului de selectare a potentialilor investitori, vor fi disponibile la sediul S.N. Nuclearelectrica S.A. din strada Polona nr. 65, Sector 1, Bucuresti, incepand cu data de 6 octombrie 2011, in zile lucratoare, in baza prezentarii de catre potentialul investitor a acordului de confidentialitate semnat de catre reprezentantii legali autorizati ai potentialului investitor.

Ofertele vor fi inaintate pe format hartie la sediul SN Nuclearelectrica S.A. in atentia:

Domnului Pompiliu Budulan –Director General

In atentia Comisiei de Negociere pentru Cernavoda Unitatile 3 si 4

Socuietatea Nationala Nuclearelectrica SA

Str. Polona ,nr.65,Sector 1

Bucuresti

Romania

Tel: 40 21 203 8258/40 21 203 8234

Fax: 40 21 316 2997

Cele mai importante termene limita sunt:

  • 5 noiembrie 2011- termenul limita pentru primirea solicitarilor de clarificari in ceea ce priveste documentele. Dupa primirea documentelor, potentialii investitori vor avea oportunitatea de a considera continutul si de a clarifica structura proiectului, forma ofertelor angajate si procesul pentru trimiterea ofertelor angajante.Toate clarificarile ar trebui sa fie in scris, iar raspunsurile vor fi disponibile pentru toti potentialii noi investitori.
  • 14 noiembrie 2011 – termen limita pentru raspunsul comun la toate solicitarile de clarificari primite (nu vor fi furnizate raspunsuri individuale).
  • 15 decembrie 2011 – termen limita pentru depunerea ofertelor angajante.

Pentru informatii suplimentare:

Dl. Alexandru Havris

Sef Serviciu, Directia Dezvoltare Strategie

tel: +4021 203 82 58 / 40 21 203 8234

E-mail: ahavris@nuclearelectrica.ro

Pentru a accesa acordul de confidentialitate, va rugam selectati iconita pdf. de pe aceasta pagina.

Comments are closed.

X