Calendar financiar 2019

Eveniment Data
Publicarea rezultatelor financiare anuale preliminare neauditate pentru anul 2018
Intalnire cu analisti financiari, consultanti de plasament, brokeri si investitori
25 februarie 2019 (luni)
Ora de desfasurare a intalnirii:11:00 ora RomanieiLocatia urmeaza a fi comunicata
Adunarea Generala a Actionarilor pentru aprobarea rezultatelor financiare anuale auditate pentru anul 2018 23 aprilie 2019 (marti)
Publicarea situatiilor financiare anuale auditate si a raportului anual pentru exercitiul financiar 2018
Teleconferinta cu analisti financiari, consultanti de plasament, brokeri si investitori
24 aprilie 2019 (miercuri)
Ora de desfasurare a teleconferintei: 16:00, ora Romaniei
Publicarea Raportului aferent Trimestrului I 2019 (ianuarie-martie)
Teleconferinta cu analisti financiari, consultanti de plasament, brokeri si investitori
14 mai 2019 (marti)
Ora de desfasurare a teleconferintei: 16:00, ora Romaniei
Publicarea Raportului aferent Semestrului I 2019 (ianuarie-iunie)
Teleconferinta cu analisti financiari, consultanti de plasament, brokeri si investitori
14 august 2019 (miercuri)
Ora de desfasurare a teleconferintei: 16:00, ora Romaniei
Publicarea Raportului aferent Trimestrului III 2019 (ianuarie-septembrie)
Teleconferinta cu analistii financiari, consultanti de plasament, brokeri si investitori
14 noiembrie 2019 (joi)
Ora de desfasurare a teleconferintei: 16:00, ora Romaniei

 

 

Instructiune privind participare la teleconferinta cu investitorii, analistii, brokerii si actionarii SNN 

 

Teleconferintele SNN sunt realizate prin intermediul serviciului specializat online GoToMeeting (https://www.gotomeeting.com/) , platforma ce permite conectarea simultana a participantilor atat prin telefon  cat si prin calculator (VoIP), difuzarea live a prezentarii catre participantii care se afla in fata unui calculator/dispozitiv mobil si inregistrarea discutiilor.

Cum pot participa la teleconferinta?

Teleconferinta este deschisa tuturor analistilor financiari, investitorilor, brokerilor si actionarilor SNN, pe baza de inscriere prealabila.

Pentru a primi datele de conectare la teleconferinta (numar de telefon, cod de acces si adresa web pentru logare de pe calculator), va rugam sa transmiteti un email la adresa investor.relations@nuclearelectrica.ro in care sa specificati numele, numarul de telefon si adresa de email (daca este diferita de cea de pe care ne contactati) si calitatea dumneavoastra (analist, investitor, broker, actionar).

SNN va trimite pe email fiecarei persoane inscrise toate datele necesare conectarii pentru cele doua optiuni posibile:

  1. Conectare telefonica, prin apelarea unui numar de telefon  si introducerea unui cod de acces. In paralel cu conexiunea telefonica, puteti accesa si linkul de logare primit pe email de la un calculator sau dispozitiv mobil pentru a vizualiza live prezentarea managementului SNN. In cazul in care nu aveti un cont creat pe site-ul GoToMeeting, este necesara descarcarea si instalarea in calculator a unui executabil care va rula aplicatia GoToMeeting si va va conecta direct la sedinta. O sa fiti solicitati sa introduceti un nume si o adresa de email pentru identificare in teleconferinta.
  2. Conectare prin VoIP. Dupa accesarea adresei web din emailul de invitatie si conectarea la platforma GoToMeeting, selectati “Computer audio”. Pentru aceasta varianta, aveti nevoie de casti audio si eventual, microfon pentru a putea adresa intrebari. Fiind conectat la platforma GoToMeeting, veti putea urmari live prezentarea oferita de managementul SNN.  In cazul in care nu aveti un cont creat pe site-ul GoToMeeting, este necesara descarcarea si instalarea in calculator a unui executabil care va rula aplicatia GoToMeeting si va va conecta direct la sedinta. O sa fiti solicitati sa introduceti un nume si o adresa de email pentru identificare in teleconferinta.

 Cum pot pune intrebari?

Dupa finalizarea prezentarii oferite de management, puteti adresa intrebari fie telefonic, prin specificarea numelui si a calitatii dumneavoastra, fie prin microfon de pe platforma GoToMeeting, fie in sectiunea de “Chat” disponibila in platforma, pentru participantii care nu sunt conectati telefonic si nu dispun de un microfon. Intrebarile din sectiunea “Chat” vor fi abordate fie in cadrul teleconferintei, fie ulterior pe email, urmand ca raspunsul sa fie acordat in termen de maxim 48 de ore.

Inregistrarea teleconferintei

Precizam faptul ca in conformitate cu standardele internationale privind relatiile cu investitorii, teleconferinta urmeaza sa fie inregistrata si pusa la dispozitia publicului pe site-ul SNN. Participarea dumneavoastra reprezinta acceptul dumneavoastra pentru inregistrarea si postarea inregistrarii online.

Inregistrarea si prezentarea vor fi diponibile pe site-ul SNN in sectiunea Relatii cu Investitorii/Prezentari, imediat dupa incheierea teleconferintei.

 

 

X