Nuclearelectrica

Nuclearelectrica


Anunt public


S.N. Nuclearelectrica S.A., sucursala CNE Cernavodă, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “RETEHNOLOGIZARE TRONSON MAGISTRALĂ AGENT PRIMAR TERMOFICARE PE STRADA A. SALIGNY”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, oraşul Cernavoda, strada Anghel Saligny.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului CONSTANTA, str. Unirii nr. 23, mun. Constanţa,  judeţul Constanţa,  zilnic,  între orele 9-13 şi la sediul titularului din str. Medgidiei nr. 2, localitatea Cernavodă,  judeţul Constanţa, zilnic, între orele 9-13.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului CONSTANTA, str. Unirii nr. 23, mun. Constanţa,  judeţul Constanţa,  între orele 9-13.

Nuclearelectrica

Nuclearelectrica


Reducere de putere la Unitatea 1 CNE Cernavoda din 2.11.2018


Comunicat de presa

 

Bucuresti, 1 noiembrie 2018

 

 

SN Nuclearelectrica SA (“SNN”) anunta ca Unitatea 1 a CNE Cernavoda va functiona, incepand cu ora 08 :00, 2 noiembrie 2018, la putere redusa, in vederea efectuarii unor lucrari de reparatie la un rezervor aferent grupului turbogenerator (partea clasica a centralei).

Unitatea 1 a CNE Cernavoda va functiona la o putere reduse de cca 500 MW, lucrarile de reparatie putandu-se efectua numai cu o reducere de putere a reactorului Unitatii 1.

Reducerea de putere controlata si realizarea lucrarilor se vor efectua in deplina siguranta si in conformitate cu procedurile specifice ale centralei.

 

Cosmin Ghita

Director General