Anunţ cu privire la modificarea si completarea unor prevederi ale caietului de sarcini pentru selectarea Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vânzare de Acţiuni

11 sept.

Anunţ cu privire la modificarea si completarea unor prevederi ale caietului de sarcini pentru selectarea Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vânzare de Acţiuni

Anunţ cu privire la modificarea si completarea unor prevederi ale caietului de sarcini pentru selectarea Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vânzare de Acţiuni emise de S.N. Nuclearelectrica S.A. derulată de către societate sub coordonarea Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, şi admiterea la tranzacţionare a acţiunilor acestei societăţi în sisteme de tranzacţionare administrate de Bursa de Valori Bucureşti S.A.

Referitor la anuntul publicat in data de 20 iulie 2012 cu privire la selectarea Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vânzare de Acţiuni emise de Societatea Naţională Nuclearelectrica S.A. si respectiv la anuntul din data de 5 septembrie 2012 privire la prelungirea termenului de depunere a ofertelor de intermediere, va facem cunoscut faptul ca documentatia de selectare a intermediarului a fost modificata si completata.

Caietul de Sarcini modificat si completat poate fi ridicat în zilele lucrătoare, incepand cu data de 11 septembrie 2012, de la sediul Societăţii din Str. Polonă nr. 65, Registratura, sector 1, Bucureşti, România, astfel: luni-joi între orele 09:00 şi 15:30 şi vineri între orele 09:00 şi 13:00.

Caietul de Sarcini poate fi achiziţionat în schimbul sumei de 1.000 EURO (sau echivalentul în LEI, sau, după caz, USD, calculat la cursul de schimb BNR din ziua plăţii), la care se adaugă TVA de 24%. În cazul unui Sindicat este suficientă probarea achiziţionării acestuia de către un singur membru.

Ofertele vor putea fi depuse până la data limită de 28 septembrie 2012, ora 10.00 (ora României), la sediul S.N. Nuclearelectrica S.A. din Str. Polonă nr. 65, Birou Registratura, Sector 1, Bucureşti, România.

Data şi locul deschiderii oferte lor: 28 septembrie 2012, ora 11.00 (ora României), la sediul Societăţii menţionat mai sus.

Comments are closed.

X